Henter indhold...

AlderNetværket

Dansk Folkehjælp


Netværket 2024
- Ansøgning til Netværket et tilbud til enlige med børn på overførelsesindkomst

Har du og dine børn behov for at komme ud og få en på opleveren, så er Netværket et tilbud til dig fra Dansk Folkehjælp Aarhus.

I Netværket mødes vi til arrangementer, hvor vi kan lære hinanden at kende og få en oplevelse samme. Disse arrangementer kan være spilledage, skovture, deltagelse i løb, tivolitur, besøg i Den Gamle By, Morsgaard, fodboldkamp, håndboldkamp, legeland, biograftur, m.m., det vil komme til at afhænge af, hvem vi får med som sponsorer. Nogle af arrangementerne vil blive unikke, så familierne i Netværket også får nogle oplevelser at snakke om, som ikke alle og enhver får.

PRAKTISK INFORMATION:
Vi forventer at holde ca. 6-8 arrangementer om året, som vil ligge i weekenden, så kan ikke deltage i weekenden, så skal i ikke tilmelde Jer.

Tilmelding til det enkelte arrangement vil ske via Nemtilmeld.

PRIS:

 • Brugerbetalingen er 300 kr. om måneden pr. familier. Hvis man melder sig ind i Dansk Folkehjælp, vil kontgentet på 150 kr. blive modregnet.
  Opkrævningen bliver sendt ud i januar.
 • Vi forventer at kunne have cirka 30 familier med i Netværket, man kan være med så længe, som man har behov for det og er på overførelsesindkomst, eller børnene har en alder inden for målgruppen, dog med det forbehold, at bakker man ikke op om Netværket, vil pladsen blive givet til en anden familie.

Medlemsskab:

 • Medlemskabet skal af praktiske årsager bekræftiges engang om året.
 • Man kommer med i Netværket ved at ansøge Dansk Folkehjælp Aarhus her på Nemtilmeld her.

For at du kan være med i Netværket skal vi se din sidste lønseddel for desember 2023 eller senere, som dukumentation for at du er på overførelsesindkomst, send ikke noget før vi beder om det.. Muligvis vil vi også se dukomentation for at dit barn/børns alder. Det er nok at sende et foto af emnerne til dukomentation, når vi starter op i 2024. Efter aftale kan der gives dispensation for kravene til optagelse.

Øksker du at komme med i Netværket, så send en mail inden 1. januar 2024.

Vigtigt: For nye medlemmer gælder medlemskabet fra 2024. Nye medlemmer vil få at vide om de er optaget i starten af januar. Bemærk også at når du søger optagelse acceptere du også, at vi må sende dig oplysninger om Netværket via sms og mail. 

 


Tilbuddet er til dig, som...

Er enlig forsørger på overførselsindkomst eller er udfordret enten psykisk, socialt eller økonomisk. Du skal være bosat i Aarhus kommune og have hjemmeboende børn under 18 år. Du skal være på én af følgende overførselsindkomster:

 • Førtidspension
 • Kontanthjælp
 • Ledighedsydelse
 • Ressourceforløbsydelse
 • Revalideringsydelse
 • Selvforsørgelse/Hjemrejseydelse
 • SU
 • Sygedagpenge
 • Uddannelseshjælp

Uddybende:
Netværket er fortrinsvis for familier af enlige forsørger med børn i alderen fra 5 til 12 år bosidende i AArhus, som er på overførelsesindkomst, og som har behov for at møde nye mennesker. Det vil dog også være muligt for enlige forsørger, som er udfordret enten psykisk, socialt eller økonomisk, at komme med, selvom de er i job. Du skal bo i Aarhus for at være med i Netværket.

Hjemmeboende børn kan deltage til og med det år de fylder 17 år, men du skal have mindst et barn, der er under 13 år


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top