Henter indhold...

AlderHusrum

Husrum


Fællesskab, gode oplevelser og nye venskaber.

HUSRUM er for dig, som er ung i alderen 16-30 år, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige fællesskaber at indgå i. Vores mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og vi arbejder for at give dig gode sociale oplevelser og nye venskaber. I HUSRUM har du mulighed for at tale om det, der er svært, du kan øve dig i at være mere social i et trygt fællesskab og opleve stjernestunder sammen med andre unge.

I HUSRUM kan man deltage i vores hyggelige sociale arrangementer. Det kan være, vi laver mad sammen, går ture, laver outdoor events, spiller brætspil, tager på sommerhustur, spiller badminton, holder julefrokost, julehygger og meget mere.

Vi tilbyder også, at du kan mødes i en samtalegruppe. Samtalegrupperne forløber over en periode på 12 uger, hvor cirka syv unge og tre frivillige gruppeledere mødes til samtaler af to timers varighed en gang om ugen. I samtalegrupperne taler vi om nogle forskellige emner, dette kan f.eks. være ensomhed, kunsten at kunne smalltalke, diagnoser eller selvtillid. Derudover taler vi om, hvordan vi har det, og der er mulighed for at dele egne erfaringer.

Derudover tilbyder vi, at du kan få en hjerteven. Samtalevenner er et match mellem dig og en anden ung, som også har lyst til at tale med en jævnaldrende og tage de første skridt mod at bryde med ensomhed. Som samtalevenner kan I tale i telefon, via videoopkald eller på SMS i en times tid en gang om ugen. Vi hjælper jer godt i gang og sender inspiration til samtaleemner undervejs.  

Der er gratis at deltage, og alle er velkomne til at kontakte os for at høre mere.


Tilbuddet er til dig, som...

er ung i alderen 16-30 år, og som føler dig ensom og savner positive, rummelige og trygge fællesskaber at indgå i.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top