Henter indhold...

AlderNetværksgruppe for pårørende til personer med psykiske lidelser eller sårbarhed

Bedre Psykiatri Aarhus


Er der personer i dit nære netværk med psykisk sygdom eller sårbarhed, ved du sikkert, at det kan være meget belastende at være en god støtte for den syge.

Jeg har fundet et begreb til pårørende til psykisk syge – AK 24/7. Der er nemlig ingen feriedag som pårørende. For at du så helskindet som muligt skal kunne komme igennem tiden som pårørende, er det vigtigt, at du tager dig kærligt af dig selv. Og det kan hjælpe rigtig meget at mødes med andre i samme situation.

Jeg afholder månedlige netværksmøder i mit hyggelige lokale i Risskov og du er velkommen til at være med.

Jeg er selv pårørende til psykisk sårbare mennesker, så jeg ved fra mit eget liv, hvilke omkostninger det har for en selv og ens families trivsel, men jeg ved også, hvordan man får det godt. Jeg har været tilknyttet Landsforeningen Bedre Psykiatri siden 2001, som netværksleder og terapeut, for pårørende til psykisk syge.

Er du interesseret må du gerne ringe eller skrive til mig. Sanne Roesen 3025 0258 roesen@terapiogcoaching.dk


Tilbuddet er til dig, som...

søger ny energi til at løse opgaven som pårørende til en person med en psykisk lidelse eller sårbarhed. I gruppen kan du spejle dig i andre pårørende. Du vil opleve, at du ikke er alene. Gennem samværet og samtalerne vil du få styrke til at klare udfordringerne, fordi du har lært at passe på dig selv.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top