Henter indhold...

AlderMuhabet Aarhus

Muhabet Aarhus


Muhabet Aarhus er et multikulturelt værested med særligt fokus på gruppen af psykisk syge og sårbare kvinder og mænd med anden etnisk baggrund end dansk, hvoraf en stor del er traumatiserede som følge af krigs– og flugtoplevelser.

Vi har i gennemsnit besøg af 30 gæster om dagen. Muhabet er et tilbud om fællesskab og åbningstiden er med til at sikre kontinuitet og struktur, på en for mange udflydende hverdag, ofte med dårlig nattesøvn, manglende overskud til at opsøge andre mennesker eller klare de mest basale huslige gøremål. Mange bruger Muhabet som en daglig base, og som en hjælp til at komme ud af lejligheden, og en mulighed for at mødes med andre ligesindede. Der bliver tilberedt og spist et fælles måltid, der bliver spillet spil, tegnet, malet, strikket og meget mere.

Vi søger så vidt muligt for at rumme alle, som har brug for os og som har mod på det kærlige samvær, som Muhabet står for. Tilbuddet er gratis, anonymt og uden visitering eller henvisning. Gæster, frivillige og ansatte bidrager alle til at skabe et anerkendende og rart samvær med plads til alle – og de praktiske opgaver udfører vi i fællesskab og med udgangspunkt i inddragelse af alle. Muhabet Aarhus er centralt placeret i Aarhus by med gode busforbindelser til hele Aarhus og omegn.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Har brug for et sted i trygge og vante omgivelser, med muligt for at indgå i en social sammenhæng med andre gæster, hvis baggrund ligner ens egen.
  • Erkvinde eller mand med anden etnisk baggrund end dansk, som lider af psykisk sygdom/sårbarhed.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top