Henter indhold...

AlderHALDOR Huset - Træværkstedet

Kirkens Korshær


HALDOR Huset er for unge fra 18 til og med 30 år samt familier.

HALDOR Huset har fem arbejdsfællesskaber: To redesign- og genbrugsbutikker, et køkken, en systue og et træ-/cykelværksted. De unge øver sig i at gå på arbejde, i at indgå i fællesskaber, og de får hjælp til indskrivning på studie eller øvrig afklaring i forhold til næste skridt i deres fremtidsplaner. Der er en psykolog samt pædagogisk personale i huset, som støtter den unge, og udformer en individuel plan for et forløb med en klar målsætning.
Desuden rummer HALDOR Huset vort familiearbejde, som inkluderer familier med børn i alderen 0-3 år. 

Træværkstedet

Er et arbejdsfællesskab, hvor der arbejdes med træ samt andre materialer. I værkstedet bliver der produceret HALDOR-produkter bl.a. møbler som bliver solgt i vores butikker Mö & Flös, samt vores børnetøjsbutik Fru Refs. Fremstillingen af HALDOR-produktet sker sammen med den unge og den frivillige/værkstedets personale.

Vores professionelle arbejde består i at danne en god relation til den enkelte unge via et fælles tredje, for på den måde bedst at kunne guide og vejlede den enkelte unge videre i livet.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er i aldersgruppen 18-30 år og bosat i Aarhus Kommune
  • Har brug for en afklaring ift. studie, erhvervspraktik
  • Har behov for socialpædagogisk vejledning
  • Har brug for vejledning i at bo selv
  • Har brug for akut overnatning (UngNat)
  • Har behov for at få struktureret en hverdag, med mødetider i et af vores 5 arbejdsfællesskaber (Træværkstedet, Køkkenet, Systuen, Fru Refs og Mö & Flös)
  • Har behov for samtaler med vores psykolog

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top