Henter indhold...

AlderSafe Zone: Badminton

DIF Soldaterprojekt


Safe Zone-træning er lokale idrætstilbud for skadede veteraner - fysisk såvel som psykisk. Her har du således mulighed for at træne i selskab med ligesindede i trygge rammer. Alle på holdet ved, hvad det vil sige at være udsendt og opleve problemer efterfølgende, og du bliver på den måde en del af et fællesskab med andre, som har forståelse for mange at de udfordringer, du kan leve med i hverdagen.

I denne Safe Zone spiller vi badminton hver fredag. Det gør vi, fordi vi ved, at det at mødes omkring en fritidsaktivitet såsom badminton, kan være et led i at skabe sociale netværk og øget livsindhold for dig, som går igennem en svær periode.

Vi spiller for sjov, og der er stort fokus på det sociale. De fleste er nybegyndere, og alle kan være med. Derfor er der ikke decideret teknisk træning indlagt, i stedet spiller vi kampe mod hinanden, og der er altid smil på læben og sved på panden.

Der er gratis parkering lige foran bygningen. Der er også mulighed for at mødes på veteranhjemmet kl. 09.30, for derefter at følges derover. Du er lige så velkommen til at møde direkte på adressen. Du skal kun medbringe dit træningstøj og dit gode humør. Der er mulighed for at låne både ketcher og fjerbolde. Der er også mulighed for bad og omklædning i klubben.

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt Jonas Wahlgreen på telefon eller mail.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er veteraner og har en skade relateret til en udsendelse - fysisk såvel som psykisk. Her er plads til alle, som ønsker en ny fritidsaktivitet eller en mere aktiv hverdag.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top