Henter indhold...

AlderLIVSKRAFTs Cool Camp for kræftramte unge

LIVSKRAFT


Skal dit barn GRATIS med på LIVSKRAFTs Cool Camp for kræftramte unge i juli?

Cool Camp for kræftramte unge er et unikt lejr-tilbud for unge fra 12 til og med 17 år, som er eller har været ramt af kræft. På Cool Camp er der fokus på det at være kræftramt i ungdomsårene. Sammen med ca. 20 unge deltagere bliver dit barn en del af et unikt fællesskab med ligesindede, som gennem fysiske, kreative og sociale udfordringer får nogle værktøjer til at håndtere et hårdt sygdomsforløb som ung. Derudover er der rig mulighed for at dele fælles oplevelser, tanker og følelser og måske etablere et varigt netværk af ligesindede venner. På campen gør vi alt for at skabe trygge rammer for deltagerne, så de unge får en god og sjov oplevelse, og så den enkelte føler, at han/hun har mulighed for at tale om gode såvel som svære oplevelser under sygdomsforløbet.

Deltagelsen i Cool Camp er gratis udover transporten til og fra campen, som finder sted i Ribe i Sønderjylland. Tidligere deltagere er velkommen til at tilkendegive interesse i at deltage i årets camp, men nye deltagere vil generelt set blive prioriteret over gengangere for at sikre, at så mange som muligt får mulighed for at deltage i campen. Visse gengangere prioriteres dog som nye deltagere, hvis der er tungtvejende årsager hertil. Alle indkomne tilkendegivelser vurderes i samarbejde med aktivitetskoordinatorerne på landets børnekræftafdelinger. Du kan også læse mere på hjemmesiden.

Hvis du vil skrive dit barn op til campen, kan du gøre det via linket her

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til læge og daglig leder af LIVSKRAFT Rasmus Thøger Christensen enten telefonisk eller på mail.
Efter Cool Camp er der mulighed for at blive en del af LIVSKRAFTs 9 måneders mentorprogram, som skal støtte den unge i at bruge værktøjerne fra Cool Camp i hverdagen. Mentorprogrammet er ikke et tilbud, I skal tage stilling til nu, men først efter Cool Camp, hvor I ligeledes vil få mere information om programmet.  Bag LIVSKRAFT og Cool Camp står en tidligere kræftramt ung og uddannet læge, et LIVSKRAFT team bestående af projektmedarbejdere samt ca. 20 frivillige. Projektet har siden opstarten i 2015 været finansieret af Børnecancerfonden.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er fra 12 til og med 17 år på camp-tidspunktet - og har afsluttet et behandlingsforløb for kræft eller er under kræftrelateret behandling.

Der er tale om et landsdækkende tilbud.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top