Henter indhold...

AlderUng Online

Ungdommens Røde Kors


UngOnline er et online samtaletilbud til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogle at tale med om deres problemer og oplevelser. Det kan være alt lige fra emner som ensomhed, familie, skole, uddannelse, til mobning, selvmord, spiseforstyrrelser, sex, kærlighed og jalousi. De frivillige i Ung Online er ikke uddannede rådgivere eller terapeuter, og derfor er Ung Online ikke en decideret rådgivningslinje, men et tilbud, hvor de frivillige gennem aktiv lytning hjælper unge til at sætte ord på deres tanker og følelser. Både unge og frivillige er anonyme, da det er den bedste forudsætning for en åben og uforpligtende samtale.

Projektet startede i 1990 som en telefonlinje under Ungdommens Røde Kors og i 1997 oprettede vi Europas første chatrådgivning UngOnLine, som et tilbud til dem, der føler sig bedre tilpas med at kommunikere skriftligt.

Hos Ung Online er vi klar til at tale med dig – både når det går godt, og når det gør ondt indeni. Vi taler om lige præcis det, du har lyst til. Hos os kan alt deles.

Se også vores telefoniske samtaletilbud Ung på Linje her


Tilbuddet er til dig, som...

Går med tanker, som er svære at dele med andre og har du brug for at fortælle om en oplevelse, eller blot mangler en at tale med.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Illustration
Top