Henter indhold...

Alderheadspace Aarhus

headspace


headspace er nogen at tale med for alle børn og unge mellem 12 og 25 år. Man kan komme hos os i vores lokaler på Sønder Allé uden forudgående aftale, have samtaler virtuelt over video, telefonsamtaler, walk-and-talks samt fysiske samtaler i vores center. Endvidere kan de unge chatte med os for at dele tanker, som det er svært at dele med andre. Intet er for stort eller småt, og det er de unge, som bestemmer, hvad vi skal tale om, og hvor længe. headspace er desuden gratis og uforpligtende. Man kan være anonym, hvis man ønsker det.

Langt de fleste i headspace er frivillige i alle aldre: Unge studerende, seniorer, som har arbejdet med unge gennem deres professionelle arbejdsliv, og mennesker, som stadig går på arbejde, men simpelthen ikke kan lade være med at være frivillige.

Fælles for alle frivillige er, at vi gerne vil give noget til de unge. Vi interesserer os for at møde de unge og lytte med et fordomsfrit øre.

Hos headspace kan man tale om alt - f.eks. kærestesorg, ensomhed, angst, præstationspres, relationer, ADHD, ADD, selvværd, selvtillid, skolevægring, tankemylder, at være pårørende, sorg, overgreb, autisme, vold, fysisk og psykisk sygdom, misbrug, krop, kost, motion, selvskade, stress, spiseforstyrrelser, identitetskrise, skole, mobning, tristhed, depression, depressive tanker, uddannelse, bekymringer, boligsituation, skilsmisse, forældre, søskende, seksualitet, udbrændthed, karakterræs, kønsidentitet, nedtrykthed, overvældethed, tvangstanker, kæreste problematikker, dating, selvmordstanker, job, økonomi, relationer og alt hvad der ellers kan give udfordringer i livet.


Tilbuddet er til dig, som...

Er mellem 12-25 år og har behov for nogen at tale med.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Illustration
Top