Henter indhold...

AlderDen Mobile Retshjælp

Den Mobile Retshjælp


Den Mobile Retshjælp tilbyder gratis, og hvis ønsket anonym, juridisk hjælp over telefonen og via e-mail til alle borgere og enhver der opholder sig i Danmark.

Retshjælpens formål er at yde bistand til personer, som ellers på grund af økonomiske eller sociale forhold har svært ved at få dækket deres behov for retshjælp.

Retshjælpen startede som et tilbud om juridisk rådgivning til hjemløse og andre socialt udsatte. 

I dag er tilbuddet åbent for alle borgere og andre, der opholder sig i Danmark, uanset indkomst, mens vores hovedfokus stadig er på at rådgive der, hvor midlerne ikke rækker til advokatbistand eller anden juridisk rådgivning.

Den Mobile Retshjælp er bemandet af jurastuderende og en jurist, der er parat til at svare på spørgsmål af juridisk karakter. Vi har tilknyttet advokater og andre erfarne jurister som bidrager med faglig sparring.

Åbningstider:

  • Retshjælpen er åben for telefoniske henvendelser i tidsrummet kl. 9.30-12.00.
  • Uden for telefontiden vil skriftlige henvendelser blive prioriteret, hvorfor du altid er velkommen til at sende en mail.

Tilbuddet er til dig, som...

  • Står med et spørgsmål af juridisk karakter og som ikke ved, hvor du skal finde svar, eller som ellers på grund af økonomiske eller sociale forhold har svært ved at få dækket dit behov for retshjælp.

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top