Henter indhold...

AlderFamilieven

Børns Voksenvenner Aarhus


Har du som ene-forælder til små børn svært at finde overskuddet og få enderne til at hænge sammen? Med en familieven får du en ekstra voksen i dit og din families liv – en ven, som kan støtte jer og tage del i jeres glæder, bekymringer og udvikling.

Som familie mødes I med familievennen 2-4 gange om måneden. Måske laver I aftensmad sammen. Måske læser familievennen højt for dit barn, mens du kan ordne lidt praktiske ting eller slappe af i hjemmet. Som udgangspunkt foregår aktiviteterne hjemme hos jer. Med tiden kan det være, at barnet bliver tryg nok ved familievennen til at de også kan tage en tur på legepladsen eller i skoven, imens du som forælder kan få et lille pusterum i hverdagen.

Der er ikke nogen dagsorden i venskabet. En familieven er hverken en husalf, barnepige eller terapeut. En familieven er en ven - en ekstra voksen i jeres liv og en rollemodel, som dit barn kan spejle sig i.

Det er gratis at få en familieven. Du kan læse mere om processen og søge om en familieven her.

Hvem er familievennerne? 

Familievenner har mange forskellige interesser og baggrunde. Fælles for dem er, at de gerne vil være frivillige og har både tid og overskud til at tage del i din families liv. Alle familievenner gennemgår en grundig screeningsproces og uddannes ved Børns Voksenvenner, inden de kan godkendes. Vores høje faglighed og etiske retningslinjer er med til at sikre rammerne for gode, stærke venskaber.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Har ét eller flere børn i alderen 0-6 år.
  • Du og dine børn har ingen eller kun sporadisk kontakt til den anden forælder, og du bor måske alene med dit barn/dine børn.
  • Du har et spinkelt netværk med få tætte voksenrelationer.

Er dit barn mellem 6 - ca. 12 år? Læs om vores tilbud Voksenven her.

Er dit barn mellem 11 - ca. 15 år? Læs om vores tilbud Storebror/Storesøster her.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Illustration
Top