Henter indhold...

AlderFrivilligcenter Herning

Frivilligcenter Herning


Frivilligcenter Herning er en paraplyorganisation for frivillige foreninger med et socialt sigte i Herning kommune. Hos frivilligcentret kan man f.eks. booke foreningslokaler, få foreningsrådgivning, deltage i foreningskurser og foreningsnetværk.

Man kan også modtage frivilligcentrets nyhedsbrev med nyheder om, hvad der rører sig på det frivillige socialområde i kommunen. Via nyhedsbrevet, og via vores facebookside, kan man også selv gøre opmærksom på kommende arrangementer i egen forening. Derudover arbejder Frivilligcenter Herning også på at bygge bro internt mellem medlemsforeningerne, mellem foreningslivet og kommunale aktører, samt med det øvrige civilsamfund.  

Man kan henvende sig til Frivilligcenter Herning, hvis man ønsker en snak om muligheden for at blive frivillig i en forening i Herning kommune. Vi hjælper dig videre! 


Tilbuddet er til dig, som...

Er en frivillig forening, organisation, projekt, netværk eller gruppe som driver eller ønsker at drive frivilligt arbejde, og som kan tilslutte sig frivillicenter Hernings vedtægter og formål.

Det er også til dig, som er borger i Herning kommune, og som ønsker at høre mere om muligheden for at blive frivillig i en forening. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top