Henter indhold...

Opret et tilbud

Sådan opretter du et tilbud på Socialkompas

Opret dit tilbud på Socialkompas

Når du har oprettet en bruger på Socialkompas, kan du let oprette dit første tilbud.

Du kan læse og downloade en udførlig guide til oprettelse af tilbud som PDF-fil, der er skabt til print, ved at klikke lige her. Du kan også følge vejledningen herunder:

Når du er logget ind med din bruger, kan du oprette et tilbud ved at klikke på “Opret tilbud” øverst til højre i menubjælken:

Image

Du bliver nu sendt videre til oprettelsesproceduren, hvor du skal angive tilbudsinformationer, informationer om målgruppen, kategorisering, placering for dit tilbud mv. Du skal også angive en publiceringsdato samt en eventuel udløbsdato for dit tilbud, så du kan kontrollere visningsperioden for dit tilbud. Hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer dine opslag på Socialkompas, kan du læse vores guide til det gode opslag.

Image

Når du har udfyldt formularen med informationer om dit tilbud, skal du klikke på "gem tilbud" nederst på siden. Vi anbefaler også, at du løbende gemmer dit opslag, så du ikke risikerer at miste informationerne.

Image

Alle de tilbud, som er oprettet af din bruger, vil fremgå i en oversigt under fanen “Mine tilbud”. Her opdeles tilbuddene i øvrigt i kategorierne “Aktive”, “Afventende”, “Kladder” og “Udløbne”, så du har overblik over den aktuelle status på din opslag. Du kan altid ændre status for dine tilbud, ligesom du altid kan redigere i tilbudsoplysninger, som du allerede har angivet som “aktive” og dermed gjort synlige for offentligheden.

Tilbage til artikeloversigt

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top