Henter indhold...

Godkend tilbud

Sådan godkender du tilbud som lokaladministrator

Godkend visning af tilbud på Socialkompas

Som lokaladministrator skal du manuelt godkende alle tilbud, som afventer færdig oprettelse og fuld publicering i din kommune. Tilbud vises ikke på Socialkompas, før de er blevet manuelt godkendt af en lokaladministrator.

Du tilgår oversigten over afventende tilbud ved at klikke på fanen “Lokaladministrator”. Derefter kan du finde funktionen “Afventende tilbud” i menuen til venstre på skærmen. 

Image

Når du er klar til at godkende et eller flere tilbud, angiver du et flueben i afkrydsningsboksen i øverste højre hjørne af tilbuddet. Derefter kan du trykke på den grønne knap (“Godkend valgte”) for at godkende tilbuddene. Hvis du vil afvise et tilbud, skal du klikke på den røde knap (“Afvis valgte").

Hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud og læse deres indhold igennem, kan du blot klikke ind på tilbuddet ved trykke på overskriften. Derefter føres du videre til en forhåndsvisning af det pågældende tilbud og har endnu en gang mulighed for at godkende eller afvise opslaget. Du skal blot vælge en af de to knapper, der er placeret over tilbudsoversigten for det afventende tilbud.

Tilbage til artikeloversigt

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os
Top